4 Eylül 2013

BÖRÜLCE SAKLAMA


Yazın 
ağustos böçeği gibi vakit geçirdik ama
karınca gibi kışlıkları hazırlamaya başladık.
Antalya'nın börülcesi oradan alıp getirdim ve 
dolaba atıp kışın nasipse yemek için.
Tazelerini kırıp, biraz sert olanları içini çıkarıp
kullandım.
İçine 3-4 adet domatesle hafif tencerede çevirip soğuduktan sonra  
buzdolabı poşetlerine tek pişirimlik koydum.
Poşetlerin havasını çıkarıp ağızlarına bir düğüm
ve buzdolabına 
sıraladım
Kışın yemeğe hazır.








8 yorum:

  1. OH OH 41 KERE MAŞALLAH
    HAMARAT İNSANIN HALİDE Bİ BAŞKA YANİ
    AZICIKDA BANA BULAŞTIRSANIZ NE İYİ OLUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım azıcık değil istediğin kadar ulaştırırım

      Sil
  2. ellerine sağlık ablacım.Eminim nefis olmuştur.Aynen öyle ben de kışlıklar için karınca gibi çalışıyorum valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle değil mi bu kışa hazırlıklar hız aldı karınca gibi bir telaş çok teşekkürler canım

      Sil
  3. Ellerine sağlık ablacım, afiyetle yemek nasip olsun inşallah.
    Evet kış hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor :)))
    Şimdi uğraştırıyor biraz ama kışında sefasını sürüyoruz bol bol :)) Çok öpüyorum sizi, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kışın eline geliyor bu yaptıkları insanın kurtarıcı oluyor inşallah canım çok teşekkürler

      Sil
  4. Çok severim ve bende atıyorum buzluğa:)
    Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ilk atacağım fasulye atıyordum ama börülceyi yazlık da bolca yedik eee kışında yemek istersek diye şimdiden hazırlıklar tamamlandı çok teşekkürler Melihacığım

      Sil

bu yorumlar benim için mi?düşüncelerinizle değerlimsiniz